Registrarse

Senior Webmaster, Barcelona

Tecnoempleo

Empresa contratante: DigitalMakers


Salario: Sin Especificar

Senior Webmaster en Barcelona.
A DigitalMakers cerquem per un dels nostres clients a Barcelona un webmaster amb experincia, polivalent, i amb un perfil tcnic, acostumat a treballar en gran diversitat de projectes i resoldre les problemtiques derivades, que tingui inters tamb en convertir-se en un gestor tecnolgic, amb les habilitats necessries per principalment donar suport, des dun punt de vista tcnic, a projectes de transformaci digital de despatxos legals.

Algunes daquestes habilitats sn:

– Capacitat de validaci i fer recomanacions, sobre el sistema tecnolgic que ha de donar suport al nou model de gesti del despatx.
– Capacitat de programar per tal de portar a terme els diferents projectes
– Capacitat per gestionar la interlocuci amb els provedors de software (Holded, Zoho, Jira, Odoo, etc) durant tot el procs dimplantaci del projecte.

Alguns exemples de tasques concretes poden ser:

– Se li indicar un dashboard de reporting a personalitzar en una eina concreta, i lhaur de configurar.
– Sobre un procs definit pel despatx, per exemple acceptar un nou client, gesti del client, etc aplicar els permisos necessaris perqu cada actor implicat tingui les visibilitats i capacitats dedici correctes.

Es valorar molt positivament habilitats polivalents principalment la programaci, ja que ha de ser capa de fer, no noms de gestionar.

s requisit indispensable, inters en el sector legal des dun punt de vista digital.

Es demana una experincia mnima de 5 anys en el sector de la programaci web i gestionant diversos projectes desde lmbil tcnic.

Es demana disponibilitat Inmediata.

PHP, HTML, CSS, Javascript, SQL, Hosting, Holded, Zoho, Jira, Odoo


 

Por favor, para apuntarte a este trabajo visita www.tecnoempleo.com.

Compartir en
Print

Otras ofertas de trabajo