Registrarse

RESPONSABLE PROJECTE (TIC RESIDUS MUNICIPALS) , BARCELONA

Consultoria ambiental


Empresa:

Consultoria ambiental


 

RESPONSABLE PROJECTE (TIC RESIDUS MUNICIPALS)


BARCELONA (BARCELONA)
: Consultoria ambiental
: Vols formar part d’una consultora líder en solucions i serveis de sostenibilitat global?
Actualment busquem una persona organitzada i metòdica, amb bones habilitats comunicatives, amb orientació a resultats, hàbil en la coordinació i gestió d’equips, consolidada experiència en consultoria i coneixement profund del sector dels residus municipals i motivat amb les noves tecnologies que senti afinitat amb els valors i objectius de la nostra empresa.
La persona seleccionada s’incorporarà com a responsable de projecte a la Solució de Residus i amb vinculació amb la cooperativa Aporta. Aporta Cooperativa d’innovació és una cooperativa sense afany de lucre que ajudem les administracions a transformar i millorar les seves ciutats i els seus serveis públics a través de la participació ciutadana, la innovació i el coneixement.
El nostre objectiu és desenvolupar models de treball per als municipis i les ciutats a partir d’innovació tecnològica adaptada a les seves necessitats i a les dels agents socials i locals. D’aquesta forma podem obtenir noves solucions, més eficients i integradores, que milloren la participació ciutadana en la gestió dels serveis públics.

: LABORAL TEMPORAL
: 40
: 0
: No informat
26/10/2020

Por favor, para apuntarte a este trabajo visita feinaactiva.gencat.cat.

Compartir en
Print

Otras ofertas de trabajo