Registrarse

Enginyer/a per gestió comercial a Indústria , GIRONA

GRUP ORGANIGRAMA


Empresa:

GRUP ORGANIGRAMA


 

Enginyer/a per gestió comercial a Indústria


GIRONA (GIRONA)
: GRUP ORGANIGRAMA
: Organigrama SL: recursos humans, selecció de personal, formació empresarial, psicologia industrial.

Busquem una persona amb estudis superiors per desenvolupar tasques de gestió comercials B2B.

Comercialitzarà la producció de productes afins a la industria alimentaria, cosmètica o farmacèutica, sense descartar altres sectors.

La seva zona d’actuació serà Catalunya i Sud de França, on l’empresa és més competitiva a nivell de costos de transports i producció.

Es relacionarà amb directors de compres, directors de producció, directors generals, gerents, etc…

No tocarà client petit, ja que per volums de producció aquests han d’anar a distribuïdors. L’empresa fabrica tirades grans i està pensat per empreses industrials de gran volum productiu.

L’empresa té previst ampliar la nau per tenir més capacitat productiva i també s’obrirà portes a ampliar la gama de productes i de crear una sala blanca per arribar a nous clients.

La persona que s’¡ncorpori al lloc de treball comptarà amb una empresa consolidada en el sector que treballa sota la norma IFS PACsecure.

La feina requereix un primer treball de contactes amb els possibles clients per tal de concretar visites i lligar una visita. Els desplaçaments a casa dels clients per donar-se a conèixer son dins el territori abans mencionat.

No és una feina on estiguis dies fora de casa. Cada dia es dorm a casa i es preveu que la persona es pugui concretar entre 2 i 5 visites en una setmana.

L’empresa es molt competitiva en quan a preus en zones que abans no havia explorat i està tenint èxit en les accions comercials realitzades per ampliar la xifra de vendes i clients.

: LABORAL INDEFINIT
: 0
: 0
: 0
30/01/2021

Por favor, para apuntarte a este trabajo visita feinaactiva.gencat.cat.

Compartir en
Print

Otras ofertas de trabajo